Dette site på dansk  This site in English   Dieser Seite in deutscher Sprache

dianshan.dk © 2009 

Egnet til hundeæde

Forbrugerrådets blad Tænk har testet hundemad

 

Resume

3. februar 2004

Tænk+Test har sammen med Dyrenes Beskyttelse foretaget en test af 21 forskellige fuldfoderprodukter til hunde, for at finde ud af, om der virkelig er forskel på de dyre produkter, man køber hos dyrelægen, og de billige fra supermarkedet.

 

Testen er entydig i sit resultat: Der er absolut ikke grund til at købe sig fattig i de dyre produkter. En sund og rask voksen hund kan uden problemer leve et sundt og velnæret liv med foder fra den billige ende.

 

- En rask hund kan få dækket sine behov og leve fint på et billigt foder. Det vigtigste er at holde øje med, om hunden trives med det foder, den får, siger Helle Friis Proschowsky, der er dyrlæge ved Landbohøjskolen.

 

Testartikel

3. februar 2004

 

Der er ingen grund til at fodre sin hund med dyrt luksusfoder, medmindre den er syg. Test af tørfoder viser stor forskel i pris - men kun lille forskel i kvalitet Af Lene Torp Carlsen. Test: Henrik Teglgaard Lund og Birthe Souchay Kyhn Luksus-hundefoder er op til 5 gange så dyrt som det billigste alternativ. Men der er sjældent grund til at købe dyrt ind. En rask, voksen hund kan leve et sundt og velnæret liv på økonomiklassen.

 

Det viser en laboratorieanalyse af 21 forskellige fuldfoderprodukter, som Tænk+Test har fået foretaget i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

 

LÆS VIDERE: På hele testen på TÆNKs hjemmeside

 

 

Artikelregister